diumenge, 22 de març del 2009

WINDOWS MOVIE MAKER

Aquesta assignatura és un no parar de nous coneixements! Tot i que pensem que dominem prou bé les noves tecnologies, aquí sempre descobrim alguna cosa nova.

El passat 17 de març, vam conèixer el programa WINDOWS MOVIE MAKER. Aquest és un programa senzill que ens permet fer muntatges audiovisuals, i que per defecte, tots tenim a l’ordenador (gràcies Loles, no sabia que existia).

L’objectiu d’aquesta classe, era descarregar un vídeo del Youtube i convertir-ne el format, per tal de poder treballar-lo amb el Movie Maker.

DESCARGAR UN VÍDEO

1. Ens dirigim a la pàgina [www.downloadhelper.net/install.php]
2. Cliquem sobre instal•lar Downloadhelper
3. L’afegim a Firefox. I el procés de instal•lació serà automàtica. Per això només cal esperar a que es reinici l’ordenador.
4. Quan aquest programa estigui baixat. Anirem a la pàgina del vídeo de youtube que vulguem descarregar.
5. Clicarem a la fletxa del costat de la icona de les boles que es belluguen. Quan ens surti el quadre de diàleg, escollirem el vídeo que vulguem i el guardarem en format [.flv]. Encara que el vídeo ja està baixat, tenim un petit problema, i és que el Movie Maker no reconeix aquest format. Així que ara haurem de canviar-lo.

CANVIAR-NE EL FORMAT

1. Ens posem al navegador i cliquem sobre: eines > downloadhelper > preferences.
2. Aquí ens sortirà un quadre de diàleg en el qual clicarem conversed entable.
3. Seguidament clicarem amb el botó dret sobre la icona esmentada anteriorment (de boletes giratòries). Fins anar a convert vídeos. Escollirem el que desitgem i el passem a format [wmv].

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada